آشنایی با رشته مهندسی فضای سبز با استاد حسین احمدی قسمت (1)

مقالات

آشنایی با رشته مهندسی فضای سبز با استاد حسین احمدی قسمت (1)

مقدمه ای برای معرفی رشته مهندسی فضای سبز : هر فردی‌ در دنیا به‌ ۲ تا ۴ متر مربع‌ فضای‌ سبز نیاز دارد تا با کمبود اکسیژن‌ و مشکلات جسمی و روانی روبرو نشود. در این‌ میان‌ مهندسی‌ فضای‌ سبز با ایجاد فضای‌ سبز در سطح‌ شهرها مانند کاشت‌ درختان‌ در حاشیه‌ خیابان‌ها و ایجاد انواع‌ پارک‌های‌ جنگلی‌، کوهستانی‌ و منطقه‌ای‌، فضاسازی‌ و زیباسازی‌ پارک‌ها، کاهش آلودگی‌های بصری و ایجاد مناظر زیبا، تقلیل صداهای آزار دهنده و تعدیل آلودگی‌های صوتی، حفاظت و صیانت از محیط طبیعی و منابع موجود در آن، حفاظت از تنوع حیاتی گیاهان،‌عامل حفظ فضای سبز و سلامت و زیبایی سکونت‌گاه‌های انسان می‌گردد و نیاز انسان‌ها را به‌ فضای‌ سبز موردنظر تأمین‌ می‌کند.در واقع مهندسی‌ فضای‌ سبز با ایجاد و حفظ‌ مناظر طبیعی‌ در اطراف‌ منازل‌ و در سطوح‌ وسیع‌تر؛ یعنی‌ شهر و اطراف‌ آن‌، کیفیت‌ زندگی‌ را در شهرها بالا می‌برد. زیرا فضای‌ سبز شهر، دستگاه‌ تنفس‌ شهر است‌. از سوی‌ دیگر ایجاد فضای‌ سبز به‌ سلامت‌ جسم‌ و روان‌ ساکنین‌ شهرها کمک‌ می‌کند تا مردمی‌ که‌ امکان‌ استفاده‌ روزمره‌ از طبیعت‌ را در خود شهر ندارند ، این‌ امکان‌ برای‌ آنها به‌ وجود آید.

توانایی‌های‌ لازم‌ :

دانشجوی‌ مهندسی‌ فضای‌ سبز باید به‌ علم‌ کشاورزی‌ اعم‌ از خاک‌شناسی‌، هواشناسی‌، چمن‌کاری‌، باغبانی‌ و گلکاری‌ آشنایی‌ داشته‌ باشد تا بتواند بذر چمن‌ مناسب‌ تهیه‌ کرده‌ و با کود مناسب‌ و آبیاری‌ به‌ موقع‌، چمنی‌ مناسب‌ برای‌ زمین‌ بازی‌ یا تزئین‌ میادین‌ گل‌ تهیه‌ نماید، همچنین‌ بتواند گیاهانی‌ با گل‌های‌ بزرگ‌ و با دوام‌ پرورش‌ دهد و درختان‌ مناسب‌ برای‌ حاشیه‌ خیابان‌ها انتخاب‌ کرده‌ و آنها را به‌ درستی‌ هرس‌ کند.از سوی‌ دیگر دانشجوی‌ این‌ رشته‌ باید فردی‌ با ذوق‌ و هنرمند باشد و به‌ طراحی‌ و نقشه‌کشی‌ علاقه‌مند باشد تا بتواند از گیاهان‌ زینتی‌ در طراحی‌ محوطه‌های‌ مسکونی‌، اداری‌ و تجاری‌ به‌ خوبی‌ بهره‌ گیرد و در طراحی‌ پارک‌ و پارک‌سازی‌، طراحی‌ فضاهای‌ شهری‌ و محوطه‌های‌ ویژه‌ مثل‌ محوطه‌های‌ صنعتی‌، دانشگاهی‌، شهرک‌های‌ مسکونی‌ و اتوبان‌ها به‌ یاری‌ ذوق‌ و هنر خویش‌ طرح‌هایی‌ مناسب‌ و زیبا ارائه‌ دهد.

 

استاد حسین احمدی مدرس و مشاور برتر کنکور

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور از دید استاد احمدی

روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور چطور فیزیک را بخوانیم و یادبگیریم؟ اولین قدم برای یادگیری درست و مفهومی فیزیک، یادگیری کامل کتاب درسی است. طوریکه به تمام مثال‌های حل شده و حل نشده‌ی کتاب درسی تسلط پیدا کنید و خلاصه برداری کنید، سپس سراغ کتاب‌های تست فیزیک …

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

مقالات
استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )

استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )   مرحله ی تفکر: در مرحله تفکر، با فکر کردن به آموخته های خود، به آن ها مفهوم می دهیم. همچنین با معنا بخشی به متون خوانده شده، به تثبیت حافظه کمک می کنیم. به عنوان مثال بین دانسته …

تماس با خط 1
تماس با خط 2