راه های ایجاد انگیزه

یکی از رایج‌ترین مشکلات دانش‌آموزان در امر برنامه‌ریزی به ویژه برای کنکور ، نداشتن انگیزه‌ی کافی است.جملاتی نظیر «من برای درس خواندن انگیزه ندارم»، «من تمرکز حواس ندارم» و… تنها توجیه‌کننده‌ی کم‌کاری دانش آموز هستند.
هنگامی که دفتر برنامه‌ریزی خود را پر می‌کنید با ورود ساعات مطالعه‌ی هرچند کم، نسبت به میزان مطالعه‌ای که در روز، هفته و ماه داشته‌اید پی می‌برید. اگر میزان مطالعه‌ی خوبی داشته باشید باعث ایجاد انگیزه در شما می‌شود. این یک کار ساده است اما نتایج مؤثری دارد:

۱٫ ساعات مطالعه‌ی روزانه باعث سبقت گرفتن از روزهای قبلی‌تان می‌شود.
۲٫ ثبت وقایع و ساعات مطالعه، خواب، تلویزیون و.. باعث ایجاد نظم و شفافیت مناسبی در برنامه‌ درسی تان خواهد شد.
۳٫ تعیین هدف یکی از راه‌های ایجاد افزایش انگیزه است. هنگامی که هدف خود را مشخص می‌کنید، با تصمیم‌های کوتاه‌مدت توانایی آن را دارید که برای هدف خود تلاش کنید.
۴٫ عامل دیگری که در پیشرفت و موفقیت و هم‌چنین افزایش انگیزه راهگشا است، گفت‌وگو و مشورت با پیگیر آموزشی (پدر و مادر و پشتیبان) است.
۵٫ یکی از بهترین افرادی که در بالا بردن انگیزه می‌توانند به شما کمک کنند افراد موفق و رتبه‌های برتری هستند که قبلاً تجربه‌ی این روزها را داشته‌اند. با رتبه‌های برتر شهرتان یا رتبه‌های برتر کنکور گفت‌وگو کنید.
موفق باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور از دید استاد احمدی

روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور چطور فیزیک را بخوانیم و یادبگیریم؟ اولین قدم برای یادگیری درست و مفهومی فیزیک، یادگیری کامل کتاب درسی است. طوریکه به تمام مثال‌های حل شده و حل نشده‌ی کتاب درسی تسلط پیدا کنید و خلاصه برداری کنید، سپس سراغ کتاب‌های تست فیزیک …

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

مقالات
استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )

استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )   مرحله ی تفکر: در مرحله تفکر، با فکر کردن به آموخته های خود، به آن ها مفهوم می دهیم. همچنین با معنا بخشی به متون خوانده شده، به تثبیت حافظه کمک می کنیم. به عنوان مثال بین دانسته …

تماس با خط 1
تماس با خط 2