توصیه ویژه برای دانش آموزان تراز پایین

مقالات

وقتی در آزمو آزمایشی، تمام تمرکز دانش‌آموز روی این باشد که باید به تمام سؤالات برسم و پاسخ آنها را بدهم، اولاً روی درس‌هایی که می‏تواند پاسخ دهد به اندازه‌ی کافی تمرکز نمی‏کند. ثانیاً در درس‌هایی که اصلاً مطالعه ندارد وقت می‏گذارد و در قبال این وقتی که صرف شده وسوسه‌ی پاسخ دادن به چند سؤال حتی بدون داشتن اطمینان از جواب، او را مجبور به زدن چند پاسخ اشتباه می‏کند.

به دانش‌آموزان با تراز زیر ۴۸۰۰ توصیه می‌کنم برای چند درس با کمک مشاور خود برنامه‏ ریزی کنند. از این آزمون تا آزمون بعد به همین درس‏های منتخب با تست کافی و ساعت مطالعه‌ی خوب بپردازید. در آزمون وقت خود را روی همین درس‌ها متمرکز کنید.
پس از دریافت کارنامه خواهید دید که تراز شما نسبت به قبل بسیار بهتر شده و از طرفی خواهید توانست پس از چند آزمون و ایجاد تنوع در درس‌های منتخب مخصوص به خود، کم کم در تمام درس‌ها مهارت لازم را پیدا کنید.
اصلا نگران درس‏های نخوانده نباشید. کانون ایستگاه‏های جبرانی کافی برای شما قرار داده است و از طرفی مطالعه همراه با تمرین و تست برای چند درس بسیار بهتر از مطالعه‌ی تمام درس‌ها بدون تمرین و تست کافی است. از مطالعه‌ی نوع اول خیلی از دانش‌آموزان نتیجه می‏گیرند و از مطالعه‌ی نوع دوم کسی نمی‏تواند نتیجه‌ی مطلوب را کسب کند.
موفق باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور از دید استاد احمدی

روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور چطور فیزیک را بخوانیم و یادبگیریم؟ اولین قدم برای یادگیری درست و مفهومی فیزیک، یادگیری کامل کتاب درسی است. طوریکه به تمام مثال‌های حل شده و حل نشده‌ی کتاب درسی تسلط پیدا کنید و خلاصه برداری کنید، سپس سراغ کتاب‌های تست فیزیک …

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

مقالات
استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )

استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )   مرحله ی تفکر: در مرحله تفکر، با فکر کردن به آموخته های خود، به آن ها مفهوم می دهیم. همچنین با معنا بخشی به متون خوانده شده، به تثبیت حافظه کمک می کنیم. به عنوان مثال بین دانسته …

تماس با خط 1
تماس با خط 2