رقابت با خودم یا دیگران ؟

مقالات

رقابت نوعی مقایسه است که غالبا می‌تواند باعث پیشرفت شود؛ اما رقابت ۲ نوع است:
۱٫ رقابت با دیگران
۲٫ رقابت با خود
دانش‌آموزانی که در آزمون‌‌های آزمایشی شرکت می‌کنند وارد هر ۲ نوع رقابت می‌شوند؛ ولی بسیاری از داوطلبان کنکور و دانش آموزان فقط رقابت نوع ۱ یعنی رقابت با دیگران را می‌شناسند و به آن آگاهند اما نمی‌دانند که در بعد مهم‌تری با خودشان هم در حال رقابت‌اند. تلاش هر دانش‌آموز برای بهبود ترازش نشان‌دهنده‌ی رقابت او با خودش است. رقابت با خود بهترین نوع رقابت برای پیشرفت است.

در ادامه به ۳ نوع ابزار و روشی که به این نوع رقابت کمک می‌کند، به طور اجمالی اشاره می‌کنم:
۱٫ دفتر برنامه‌ریزی: در مورد ساعت مطالعه و افزایش آن و رفع کم‌کاری‌‌ها با خودتان رقابت کنید و پیشرفت کنید.
۲٫ هدف‌گذاری درصدی: در هر آزمون هدف‌گذاری درصدی را در هر درس در جهت ثبات یا افزایش ترازتان انجام دهید و پیشرفت کنید.
۳٫ دفتر ثبت کاستی های مطالعه: بعد از هر آزمون مطالبی را که ناقص یاد گرفته‌اید یا یاد نگرفته‌اید در دفتری بنویسید و با یاد گرفتن آن‌‌ها یک گام به جلو بردارید و پیشرفت کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور از دید استاد احمدی

روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور چطور فیزیک را بخوانیم و یادبگیریم؟ اولین قدم برای یادگیری درست و مفهومی فیزیک، یادگیری کامل کتاب درسی است. طوریکه به تمام مثال‌های حل شده و حل نشده‌ی کتاب درسی تسلط پیدا کنید و خلاصه برداری کنید، سپس سراغ کتاب‌های تست فیزیک …

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

مقالات
استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )

استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )   مرحله ی تفکر: در مرحله تفکر، با فکر کردن به آموخته های خود، به آن ها مفهوم می دهیم. همچنین با معنا بخشی به متون خوانده شده، به تثبیت حافظه کمک می کنیم. به عنوان مثال بین دانسته …

تماس با خط 1
تماس با خط 2