آزمون های آزمایشی استاد حسین احمدی و روشهای تست زنی ( بخش چهارم )

مقالات

آزمون های آزمایشی استاد حسین احمدی و روشهای تست زنی ( بخش چهارم )

نکات کلیدی برای آمادگی بیشتر در تست زنی:

رعایت زمانبندی هر درس:

هر درس را در زمان خود و براساس شناختی که از خود در آزمون های آزمایشی بدست آورده اید ، پاسخ دهید.
برای کسب نتیجه خوب در کنکور باید به تمام دروس پاسخ دهید .حتی اگر در درسی بسیار ضعیف هستید باز هم باید یک دور کامل تست ها را بخوانید و به دنبال تست های راحت و آسون بگردید. در تست زنی به ضرایب دروس در رشته مورد نظر دقت کنید. مثلا لزومی نداره برای تست های زمین شناسی وقت بگذارید.

رعایت ترتیب در دفترچه:

اولین اصل برای موفقیت در تست زنی ، رعایت ترتیب دفترچه سوالات است. به هیچ بهانه ای نباید ترتیب تست ها در دفترچه را تغییر دهید . البته در دروس عمومی این مسئله زیاد مهم نیست .مثلا می توانید جای تست زنی درس عربی را با زبان عوض کنید تا نگران کمبود وقت برای حل تست های زبان نباشید.

اگر در تست زنی دروس عمومی دچار کمبود وقت نمی شوید لزومی نداره جای دروس را تغییر دهید . اما در حل تست های دروس اختصاصی بسته به استراتژی شما ، تست زنی را انجام دهید. توصیه می شود در آزمون های جمع بندی قبل از کنکور استراتژی خود را حل تست بارها و بارها تمرین کنید تا در جلسه ی کنکور مسلط باشید.

 

استاد حسین احمدی مدرس و مشاور برتر کنکور

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور از دید استاد احمدی

روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور چطور فیزیک را بخوانیم و یادبگیریم؟ اولین قدم برای یادگیری درست و مفهومی فیزیک، یادگیری کامل کتاب درسی است. طوریکه به تمام مثال‌های حل شده و حل نشده‌ی کتاب درسی تسلط پیدا کنید و خلاصه برداری کنید، سپس سراغ کتاب‌های تست فیزیک …

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

مقالات
استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )

استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )   مرحله ی تفکر: در مرحله تفکر، با فکر کردن به آموخته های خود، به آن ها مفهوم می دهیم. همچنین با معنا بخشی به متون خوانده شده، به تثبیت حافظه کمک می کنیم. به عنوان مثال بین دانسته …

تماس با خط 1
تماس با خط 2