علت خستگی در هنگام مطالعه از دید استاد حسین احمدی

مقالات

علت خستگی در هنگام مطالعه از دید استاد حسین احمدی

کم نیستند تعداد کسانی که خیلی زود از مطالعه خسته می شوند، این خستگی از درس خواندن می تواند حتی به قیمت از دست دادن کنکور باشد.
اساسا میزان کارایی مغز افراد به عوامل متعددی بستگی دارد، اما یک موضوع خیلی مهم این است که از هر چقدر که مغزمان توانایی دارد، نهایت استفاده را ببریم.
ممکن است برخی از افراد از هوش بالایی برخوردار باشند اما پس از اندکی مطالعه دچار خستگی شوند و برعکس ممکن افرادی نیز باشند که از هوش کمتری برخوردارند، اما توانایی مطالعه در ساعتهای بیشتری را داشته باشند.

اما برای مبارزه با خستگی هنگام مطالعه چه کار می توانیم بکنیم؟
بهترین ماشین دنیا را هم که داشته باشد، حتی بوگاتی! اگر یک ساعت تخته گاز بروید موتورش از کار خواهد ایستاد.
بهترین کاری که می توانیم انجام دهیم تا از مطالعه خسته نشویم، حد اکثر بکارگیری از توان مغزمان است. اما چگونه می توانیم این کار را نجام دهیم؟
پاسخش یک کلمه است “برنامه ریزی”.
شما با یک برنامه ریزی دقیق می توانید بدون اینکه از مطالعه خسته شود، می توانید از درس خواندن لذت ببرید. یادتان باشد این برنامه ریزی چند رکن اصلی دارد اما مهمترین آن شما هستید. شما بهتر از هر کسی می دانید توانایی مغزتان چه میزان است، اما اینکه از این توانایی چگونه استفاده کنید، نیازمند یک مشاور کاردان است.
اساسا شما می بایست از تکنیکهای خاصی برای مطالعه استفاده کنید، تکنیکهایی که با ترکیب درسهای اختصاصی و عمومی در طول شبانه روز از یکنواختی درسهای شما کاسته و تنوع را به آن بی افزاید.
نکته ی دیگری که باید به آن توجه کنید، عادت دادن ذهنتان به درس خواندن است، برای این کار باید توجه کنید که روزهای نخست روی درسهایی که تسلط بیشتری در آن دارید تمرکز کنید، این موضوع باعث می شود ذهنتان خاطره خوشی از درس خواندن به دست آورده و ادامه درس خواندن را برایتان خوش آیند کرده و در نتیجه اطمینان به نفستان را افزایش خواهد یافت.
نکته بعد اینکه از خوردن غذاهای خواب آور و کسل کننده پرهیز کنید، و محیط مطالعه خود را از یکنواختی بیرون کنید.
اگر این اقدامات را انجام دهید، نه تنها مطالعه برایتان خسته کننده نخواهد بود، بلکه هر روز علاقه تان به مطالعه دروس بیشتر و بیشتر خواهد شد.

 

استاد حسین احمدی مدرس و مشاور برتر کنکور

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور از دید استاد احمدی

روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور چطور فیزیک را بخوانیم و یادبگیریم؟ اولین قدم برای یادگیری درست و مفهومی فیزیک، یادگیری کامل کتاب درسی است. طوریکه به تمام مثال‌های حل شده و حل نشده‌ی کتاب درسی تسلط پیدا کنید و خلاصه برداری کنید، سپس سراغ کتاب‌های تست فیزیک …

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

مقالات
استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )

استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )   مرحله ی تفکر: در مرحله تفکر، با فکر کردن به آموخته های خود، به آن ها مفهوم می دهیم. همچنین با معنا بخشی به متون خوانده شده، به تثبیت حافظه کمک می کنیم. به عنوان مثال بین دانسته …

تماس با خط 1
تماس با خط 2