آزمون های آزمایشی استاد حسین احمدی و روشهای تست زنی ( بخش دوم )

مقالات

آزمون های آزمایشی استاد حسین احمدی و روشهای تست زنی ( بخش دوم )

تست زنی زماندار از مهمترین اصول مدیریت زمان در کنکور و آزمون

یکی از بهترین فواید تست زنی زماندار ، افزایش سرعت و دقت داوطلب در مواج با تست های کنکور واقعی است.
شما می توانید سرعت خود را نسبت به قبل مورد ارزیابی قرار دهید و ارتقا دهید علاوه برا این قدرت تصمیم گیری در مورد تقسیم زمان بین مباحث مختلف در شما قوی می شود که این باعث افزایش دقت در تست زنی می گردد.

وقت اضافه در تست زنی === افزایش بی دقتی در تست زنی

برخی داوطلبانی که می گویند در پاسخگویی به تست های آزمون وقت اضافه می آورند ! این داوطلبان به دلیل سرعت زیادی که در حل تست ها دارند ، در تست زنی زمان خود را تنظیم نمی کنند و این باعث بی دقتی شان می شود لذا نمی توانند آنطور که باید و شاید از خوانده های خود استفاده کنند.

تست زنی سرعتی یا افزایش پاسخ های اشتباه

تست زنی با سرعت زیاد در جلسه آزمون و کنکور اگر از قبل تمرین نشده باشد و داوطلب در شرایط شبیه سازی کنکور قرار نگرفته باشد ، باعث افزایش بی دقتی در تست زنی می شود و نکات کلیدی در تست ها را متوجه نشوید لذا حتما لازم و ضروری است که برای تست زنی سرعتی قبل از آزمون واقعی بارها و بارها تمرین داشته باشید تا به این شرایط عادت کنید.

 

استاد حسین احمدی مدرس و مشاور برتر کنکور

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور از دید استاد احمدی

روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور چطور فیزیک را بخوانیم و یادبگیریم؟ اولین قدم برای یادگیری درست و مفهومی فیزیک، یادگیری کامل کتاب درسی است. طوریکه به تمام مثال‌های حل شده و حل نشده‌ی کتاب درسی تسلط پیدا کنید و خلاصه برداری کنید، سپس سراغ کتاب‌های تست فیزیک …

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

مقالات
استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )

استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )   مرحله ی تفکر: در مرحله تفکر، با فکر کردن به آموخته های خود، به آن ها مفهوم می دهیم. همچنین با معنا بخشی به متون خوانده شده، به تثبیت حافظه کمک می کنیم. به عنوان مثال بین دانسته …

تماس با خط 1
تماس با خط 2