وسواس کنکور

مقالات

چند وقتی است که شروع به درس خواندن کردم اما هر چیزی را که می‌خوانم حس می‌کنم یادم رفته و باید به عقب برگردم و دوباره بخوانمش؛ به همین دلیل خیلی زمان روی یک مبحث می‌گذارم و وقتم از دست می‌رود. چه کار کنم؟»
دوستان کنکوری من! به اتفاق بالا که برای بعضی از دانش‌آموزان می‌افتد اصطلاحاً وسواس در مطالعه گفته می‌شود؛ اما جای نگرانی نیست. برای از بین بردن وسواس در مطالعه راهکارهای زیر را اجرا کنید:
۱٫ در ابتدای شروع مطالعه‌ی هر مبحث، مدت‌زمان آن را هم مشخص کنید؛ یعنی به طور مثال با خودتان قرار بگذارید که ۱۷ صفحه از کتاب شیمی دوم را در یک ساعت بخوانید. اگر با گذشت نیم‌ساعت ۷ صفحه پیش رفته بودید بدانید که باید در نیم‌ساعت باقی‌مانده ۱۰ صفحه‌ی بعدی را حتماً مطالعه کنید.
۲٫ اگر این فرض ذهنی را دارید که برای همان دور اول که یک مبحث را میخونید باید تمام مطالب آن قسمت را دقیق حفظ شده باشید باید به شما بگویم که این فرض ذهنی شما کمی اشتباه است؛ زیرا وقتی می‌خواهید با یک دور (همان دور اول) تمام مطالب را یاد بگیرید، هم وسواس پیدا می‌کنید و هم یک مبحث کم‌حجم از شما مدت‌زمان زیادی را خواهد گرفت. پس تصمیم بگیرید که یک مبحث را در طی یک هفته یا دو هفته حداقل یک یا دو بار مرور کنید. برای مثال این روش در مطالعه‌ی درس زیست‌شناسی بسیار کارآمد است.
۳٫ در صورتی که از ماژیک های‌لایت استفاده می‌کنید در دور اول نکات مهم و عناوین را حتماً رنگ کنید.
۴٫ بعد از پایان هر دور مطالعه‌ی یک مبحث ۱۰ الی ۲۰ تست منتخب از آن مبحث بزنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور از دید استاد احمدی

روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور چطور فیزیک را بخوانیم و یادبگیریم؟ اولین قدم برای یادگیری درست و مفهومی فیزیک، یادگیری کامل کتاب درسی است. طوریکه به تمام مثال‌های حل شده و حل نشده‌ی کتاب درسی تسلط پیدا کنید و خلاصه برداری کنید، سپس سراغ کتاب‌های تست فیزیک …

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

مقالات
استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )

استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )   مرحله ی تفکر: در مرحله تفکر، با فکر کردن به آموخته های خود، به آن ها مفهوم می دهیم. همچنین با معنا بخشی به متون خوانده شده، به تثبیت حافظه کمک می کنیم. به عنوان مثال بین دانسته …

تماس با خط 1
تماس با خط 2