بهترین مشاور کیه ؟

مقالات

خود من هم توی بعضی از وبلاگ ها و سایت ها که متاسفانه تعدادشون هم روز به روز به طور قارچ گونه در حال افزایشه میبینم که برخی از افراد که در بسیاری از موارد حتی دارای مدرک دیپلم هم نیستند خودشون رو جای دانشجوهای تاپ دانشگاه های سراسری جا میزنن و ادعای با تجربه بودن در زمینه مشاوره تحصیلی و کنکور میکنن و برای تعداد خیلی زیادی دانش آموز و داوطلب کنکور یک برنامه ی کلی مینویسن و به قیمت پنج هزار تومن و یا ده هزار هزار تومن و …. میفروشن و با توجه به زیاد بودن دانش آموزان پول خیلی خوبی هم به جیب میزنن. یا برنامه های بی پایه و اساس ۹۰ روزه و ۱۲۰ روزه و … .مسلما این گونه برنامه نه تنها کمکی به به داوطلبین نمیکنه بلکه بهشون لطمه ی سنگینی هم میزنه و خود دانش آموز و داوطلب هم هیچ وقت با خبر نمیشه از کجا ضربه خورده.
این برنامه به این دلیل مسموم هستش که برنامه هر فرد باید منحصر به خود اون شخص باشه، به طور مثال یک دانش آموز در درس فیزیک و ریاضی ضعف داره و دانش آموز دیگه در این دو درس کاملا قوی هست ، حالا فرض کنید به این دو نفر یک برنامه داده بشه ، مسلما هردوی اونها ضربه میخورن که واقعا این صدمات در خیلی از موارد غیر قابل جبرانه.خواهشم از شما این هستش که به راحتی به هر کسی اطمینان نکنید و گول حرف های شیرین اونها رو نخورید ، باور داشته باشید هیچ کسی مثل خود مریض از دردش خبر نداره!!

تو رو خدا به این موضوع باور داشته باشید که هیچ کسی مثل خود شما ، شمارو نمیشناسه و نقاط ضعف و گمراهتون رو نمیدونه، یک مشاور خوب باید تمام نقاط ضعف و قوت شما رو بشناسه تا بتونه بهتر شما رو راهنمایی کنه،یک مشاور خوب باید تمام مسیرهای موثر در پیشرفت فرد رو بهش معرفی کنه تا دانش آموز بتونه توی مسیر موفقیت قرار بگیره، یک مشاور خوب باید اشتباهات یک فرد رو بهش بگه و برای پوشوندن اشتباهاتش راه های موثر و مختلفی رو نشون بده.
یک مشاور خوب کسیه که این راه رو یک بار رفته باشه و با تمام مسائل و مشکلات مسیر آشنا باشه تا بتونه فرد رو به درستی راهنمایی کنه، یک مشاور خوب پا به پای دانش آموزش میاد و هر جا که دانش آموز احساس نا امیدی کرد بهش انگیزه میده و یک تکیه گاه مطمئن هستش، یک مشاور خوب فقط حرف نمیزنه بلکه مرد عمله،دانش آموزش پیشرفت میکنه و این موضوع باعث میشه که فرد به مشاورش اطمینان داشته باشه، یک مشاور خوب هیچ وقت دانش آموزش رو سرزنش و یا بازخواست نمیکنه بلکه به عنوان یک فرد صادق با همه ی اتفاقات منطقی برخورد میکنه و مثل یک دوست صمیمی و دلسوز میمونه .
اگر رابطه ی یک مشاور و فرد نزدیک و صمیمی باشه قطعا انتظار یک شاهکار رو باید داشت،اون تمام سعی خودشو میکنه تا دانش آموزش موفق بشه چون موفقیت دانش آموزش موفقیت اون هم هست ،یک مشاور خوب میتونه مسیر موفقیت یک دانش آموز رو تضمیین کنه در صورتی که یک مشاور بد میتونه یک فرد رو به طور کامل نا امید کنه، طوری که دانش آموز به خودش میگه من حتی مشاور هم گرفتم باز هم نتونستم و این موضوع باعث میشه شخص احساس بی کفایتی و سستی کنه در صورتی که اون بسیار باهوش و با اراده هستش، این مشاورین برای همه یک برنامه رو در نظر میگیرن و از همه هم میخوان که اون رو حتما انجام بدن.
“وقتی تلفن دانش آموز زنگ میخوره و میگه این مشاور باز هم میخواد بپرسه برنامه رو انجام دادم یا نه، حالا کیه که بگه به این دلیل،به اون دلیل نتونستم انجام بدم”،این نتیجه ی کار یک مشاور بد هستش ،یک مشاور بد دائما برای دانش آموز خرج میتراشه تا بلکه بتونه یک نفعی ببره،جزوه ها و منابع کمک آموزشی گرون رو پیشنهاد میکنن و میگن موفقیت شما به اینها بستگی داره…
در هر حال امیدوارم که تونسته باشم در ضمینه ی انتخاب مشاور شما رو راهنمایی کنم ، تنها خواهشم از شما این هستش که به خدا توکل کنید و خودتون رو باور داشته باشید، بهتون قول نمیدم یقین دارم که میتونید…

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور از دید استاد احمدی

روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور چطور فیزیک را بخوانیم و یادبگیریم؟ اولین قدم برای یادگیری درست و مفهومی فیزیک، یادگیری کامل کتاب درسی است. طوریکه به تمام مثال‌های حل شده و حل نشده‌ی کتاب درسی تسلط پیدا کنید و خلاصه برداری کنید، سپس سراغ کتاب‌های تست فیزیک …

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

مقالات
استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )

استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )   مرحله ی تفکر: در مرحله تفکر، با فکر کردن به آموخته های خود، به آن ها مفهوم می دهیم. همچنین با معنا بخشی به متون خوانده شده، به تثبیت حافظه کمک می کنیم. به عنوان مثال بین دانسته …

تماس با خط 1
تماس با خط 2