برنامه‌ریزی شخصی یک دانش‌آموز

تمام ساعات یک روز کاری خود را در یک دفترچه بنویسید. تمام ساعات یک روز مدرسه و تمام ساعات یک روز تعطیل خود را در دو صفحه به طور جداگانه بنویسید. کل ساعت‌های شبانه‌روز یعنی ۲۴ ساعت را جدا کنید؛ به طوری که ساعت خواب مورد نیاز را در این برنامه هاشور بزنید و بنویسید: خواب.
یادتان باشد که ساعت خواب کافی را بنویسید نه ساعت‌های خوابی که آرزو دارید و نیز باید بدانید که باید به ساعت خوابی که خودتان مشخص کردید پایبند باشید. ساعت مدرسه را هم با رنگ دیگری هاشور بزنید و بنویسید: مدرسه.

ساعات غذا خوردن خود را دقیقا نیز مشخص کنید. اگر بخواهیم در هر وعده دست و دلبازی کنیم می‌توانیم ۱ ساعت برای شام و ناهار قرار دهید با این‌‌که خیلی از افراد عادت دارند در ۱۵ دقیقه غذای خود را تمام کنند. آن‌گاه ساعت استراحت بعد ناهار را هم یک ساعت تصور کنید و هاشور بزنید. اگر بخواهیم از ساعات باقی‌مانده برای مثال از ساعت ۴ عصر تا ۹ شب و از ۱۰ تا ۱۲ شب را در نظر بگیریم -برای یک روز مدرسه‌ی شما- پس در روزهای مدرسه، بعد از مدرسه ۷ ساعت وقت برای مطالعه دارید و در روزهای غیر مدرسه این ساعات بسیار زیادتر خواهد بود. اگر واقعا می‌خواهید افزایش تراز و ساعت مطالعه‌ی بالا داشته باشید باید با خودتان قول و قراری بگذارید که به برنامه‌ریزی خود به طور کامل عمل کنید.
یک روز مدرسه‌ی سال چهارمی‌ها:
ساعت

روز ۲۴-۶:۳۰ ۸-۱۴ ۱۴-۱۶ ۱۶-۱۸ ۱۸-۲۱ ۲۱-۲۲ ۲۲-۲۴
شنبه خواب مدرسه ناهار و نماز و استراحت مطالعه با استراحت بین درس‌ها مطالعه با استراحت بین درس‌ها نماز و شام مطالعه

با توجه به سال تحصیلی مورد نظر می‌توان ساعت مطالعه را کم یا زیاد کرد. این برنامه برای یک سال چهارمی می‌تواند مفید باشد. ضمناً این جدول تمام ساعات ممکن را شامل می‌شود. شما می‌توانید برحسب توانایی خود آن را کم یا زیاد کنید. ساعات روزانه‌ی هر کس با دیگری متفاوت است؛ زیرا در هر شهر و هر مدرسه ساعت تعطیل شدن هر فرد متفاوت است و مسافت مدرسه تا منزل برای هر شخص با دیگری متفاوت است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور از دید استاد احمدی

روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور چطور فیزیک را بخوانیم و یادبگیریم؟ اولین قدم برای یادگیری درست و مفهومی فیزیک، یادگیری کامل کتاب درسی است. طوریکه به تمام مثال‌های حل شده و حل نشده‌ی کتاب درسی تسلط پیدا کنید و خلاصه برداری کنید، سپس سراغ کتاب‌های تست فیزیک …

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

مقالات
استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )

استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )   مرحله ی تفکر: در مرحله تفکر، با فکر کردن به آموخته های خود، به آن ها مفهوم می دهیم. همچنین با معنا بخشی به متون خوانده شده، به تثبیت حافظه کمک می کنیم. به عنوان مثال بین دانسته …

تماس با خط 1
تماس با خط 2