یادگیری به کمک اشکال

مقالات

توجه داشته باشید در خلاصه نویسی بهتر است که یک سوم برگه ی شما خالی باشد تا چشم شما خسته نشود . در مقاله مداد رنگی ها،نحوه استفاده از رنگ ها به طور اجمالی توضیح داده شد , اما در این مقاله نحوه استفاده از اشکال را به طور خلاصه برای شما داوطلبان عزیز کنکور بیان خواهد شد :
۱٫استفاده از فلش مستقیم:
برای لینک کردن و ارتباط دادن توضیحات و یا ذکر موارد , از فلش هایی به شکل خط راست استفاده کنید.دانشمندان روان شناس همواره بر این عقیده اند که خط مستقیم باعث می شود شما تاکید بیشتری بر آن مطلب داشته باشید و در ذهن خود آن را به عنوان مطلب مهم و اصلی ذخیره نمایید.

۲٫استفاده از فلش های تابدار و یا انحراف دار:
برای مواردی که به طور مستقیم به متن اصلی مربوط نمی شود استفاده کنید.مثل نکات انحرافی
۳.شکل هایی مثل دایره-چهار گوش و….. برای مطالبی که متفاوت از سایرموضوعات صفحه است توصیه می شود.
۴٫می توانید برای خلاصه نویسی دقیق و اصولی صفحه را به دو قسمت تقسیم کنید .
۵٫سمت راست که خلوت تر است شامل سر فصل مطالب می باشد و سمت چپ که آیتم ها و توضیحات خلاصه مربوط به آن مورد نوشته شده است.
۶٫استفاده از یک شکل واحد در تمام خلاصه نویسی برای جلب نظر مثل علامت ستاره و…..توصیه می شود اما در حد معقول…
همواره سعی کنید خلاصه نویسی های خود را انحصاری کنید.این کار شاید اول سخت به نظر برسد اما در مدتی کوتاه ملکه ذهن شما خواهد شد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور از دید استاد احمدی

روش مطالعه فیزیک کنکور برای امتحان و کنکور چطور فیزیک را بخوانیم و یادبگیریم؟ اولین قدم برای یادگیری درست و مفهومی فیزیک، یادگیری کامل کتاب درسی است. طوریکه به تمام مثال‌های حل شده و حل نشده‌ی کتاب درسی تسلط پیدا کنید و خلاصه برداری کنید، سپس سراغ کتاب‌های تست فیزیک …

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را 100 بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

مقالات
استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )

استاد حسین احمدی و روشهای صحیح مطالعه ( بخش چهارم )   مرحله ی تفکر: در مرحله تفکر، با فکر کردن به آموخته های خود، به آن ها مفهوم می دهیم. همچنین با معنا بخشی به متون خوانده شده، به تثبیت حافظه کمک می کنیم. به عنوان مثال بین دانسته …

تماس با خط 1
تماس با خط 2